Leden Info

Het koor is in 1965 officieel opgericht. De vlotte rekenkundigen onder ons komen dan tot de conclusie dat we dit jaar al 58 jaar bestaan. We hebben dus al een hele historie achter ons.

Wij willen nu echter onze blik weer naar voren richten en de toekomst van de vereniging aandacht geven. Nieuwe ledenaanwas is daarbij een heel belangrijk streven. Het aantal actieve leden van het koor houdt al jaren gelijke tred en bestaat momenteel uit 28 dames. Zij staan onder deskundige leiding van Gerda Hendrikx.

De liefde voor koorzang, vriendschap en gezelligheid staat bij de leden van het koor voorop! Animo kenmerkt zich door een groot enthousiasme en inzet, waar plezier in zingen voorop staat. Uiteraard wordt er ook aandacht geschonken aan het gebruik van een juiste stemtechniek en samenzang.

De repetities vinden plaats op maandag avond van 20:00 tot 22:00 uur in gemeenschapscentrum De Hamar te Belfeld. We nodigen nieuwsgierige dames van harte uit om tijdens een repetitie avond eens geheel vrijblijvend te komen kennismaken met ons koor en verheugen ons op een groot “animo”.

Kom dus gerust binnenlopen tijdens de repetitie in de Podiumzaal in de Hamar. Belangstellenden kunnen voor meer informatie ook contact opnemen met ons secretariaat Hennie Verhaag Tel.: 077-3743390 of E-mail: h.verhaag@hotmail.com.

 

Wilt u graag weten wat wij als vereniging nog meer ondernemen? Optredens, concerten en alle andere activiteiten treft u aan in onze agenda.